Article-cluster size (# of articles)
new weight
old weight
lower/upper
Articles count
Total similarity
Avg. similarity
Total chr length
Sentence # average
Sentence # variation
52
0.22
9.29
22.60/0.05
52.00
5.50
0.11
4201.00
1.00
0.00
All clustering variants
Old ranking - len = 52
71 ■ 0.99/0.01 ■ 6 ■ 131.8
Best clustering variants
71 0.99/0.01 6 131.8
14:11 h 12-Jun-2025
  • Potrebno je: 2 zrele banane 120 g mekog brašna 2 kašike šećera 1 jaje 1 kesica praška za pecivo 50 g mlečne čokolade ulje za prženje šećer u prahu za posipanje Viljuškom izgnječite banane dok ne dobijete kašu. Onda dodajte jaje, brašno, šećer i prašak za pecivo, pa sve dobro promešajte.
  • ◉ FRITULE SA BANANAMA Tople ili hladne, svejedno su preukusne, a gotove dok pristavite kafu
11:00 h 11-Jun-2025
  • Potrebno je: 1 kg brašna 50 g kvasca 100 ml jogurta 250 ml mleka 250 ml vode 3 jajeta 5 kašika ulja 2 kašičice soli 1 kašičica šećera Sjedinite mleko i vodu, stavite šećer, kvasac i kašiku brašna. Ostavite deset minuta da kvasac nadođe. U vanglicu sipajte jogurt, ulje, so, dva jaja, zatim dodajte nadošli kvasac.
  • NEODOLJIVA POGAČA PRVA ĆE NESTATI SA STOLA Vazdušasta i mekana, po receptu bez mane
10:00 h
  • Potrebno je: Za svetli krem: 8 jaja 300 g šećera 200 g skroba / nišeste / gustina 1,5 l mleka 250 g maslaca 200 + 300 ml slatke pavlake Za žele od višanja: 300 g višanja – bilo da su zaleđene ili sveže koristite sve sa sokom 100 ml vode 100 g šećera 50 g skroba / nišeste / gustina 2 smrznuta blok testa ili sveža urolana Za svetli krem jajima dodajte šećer, umutite, pa dodajte skrobno brašno i oko 200 ml mleka i sve umutite.
  • FRANCUSKA KREMPITA Očaravajuća poslastica sa višnjama u savršenom slatko-kiselkastom spoju
09:30 h
  • Zaboravite sve prethodne recepte, ovaj je jedini pravi.
  • Prava DOMAĆA BAKLAVA - Izvoran način pripreme iskusnih poslastičara, tajna je u aromi sirupa
09:00 h
  • Zažalićete ako ih ne napravite!
  • Bolje su od domaćih! Predstavljamo vam recept za japanske sufle palačinke, mekše od oblaka
07:24 h
  • Brzo se priprema, osvežava i ne opterećuje stomak, što ga čini idealnim za vrele letnje dane.
  • Ledeni desert u čaši sa čia pudingom i voćem
22:00 h 10-Jun-2025
  • Mileram torta sa jagodama je popularna poslastica poznata po svojoj bogatoj i kremastoj i voćnoj teksturi.
  • Recept za mileram tortu sa jagodama