Article-cluster size (# of articles)
new weight
old weight
lower/upper
Articles count
Total similarity
Avg. similarity
Total chr length
Sentence # average
Sentence # variation
144
0.00
9.31
66.07/0.00
144.00
12.58
0.09
9988.00
1.00
0.00
All clustering variants
Old ranking - len = 144
201 ■ 0.99/0.01 ■ 15 ■ 345.5
Best clustering variants
201 0.99/0.01 15 345.5
23:00 h 30-May-2025
  • U Rusiji se tradicionalno sprema za Vaskrs, ali vi možete bilo kojeg drugog dana.
  • ◉ Izgleda kao torta, ali se ne kuva: Ovo čudo jede cela Rusija za praznike - topi se u ustima
12:30 h 28-May-2025
  • Potrebno je: 250 g brašna 250 g margarina 250 g sitnog sira Za premaz: Rernu zagrejte na 200 stepeni.
  • DOMAĆE POGAČICE SA SIROM Slasnije nego one iz pekare, a savršene za doručak ili užinu
11:11 h
  • Potrebno je: Za testo: 500 g brašna 75 g šećera 10 g soli 10 g suvog kvasca 250 ml mleka (mlakog) 2 jaja 100 g otopljenog maslaca Za fil: 100 g smeđeg šećera 2 - 3 kašike mlevenog cimeta 50 g otopljenog maslaca 100 g šećera u prahu 2 - 3 kašike mleka 1 kašičica vanilinog šećera Rernu zagrejte na 180 stepeni.
  • CIMET ROLNICE Napravite ovako i biće mekane, mirisne i apsolutno ukusne
11:00 h
  • Trik kako da napravite savršenu proju koja se ne mrvi Proja je starinsko jelo koje se sprema jednostavno i od jeftinih sastojaka koje ima svaka kuća, pa se spremala često i u ratnim vremenima i periodima oskudice.
  • Trik za mekanu proju
10:00 h
  • Potrebno je: Za biskvit: 4 jaja 1 čaša šećera 1 čaša mleka 1 čaša ulja 1 čaša griza 1 čaša oraha 1 čaša brašna 1 prašak za pecivo Za sirup: Za ukrašavanje: 2 šlag pene 2 dl vode 4 kašike šećera aroma vanile 100 g oraha Za koru umutite 4 jaja i čašu šećera.
  • NANINA TORTA IZ STAROG ROKOVNIKA Sastojke već imate, a neodoljiva i izdašna
08:00 h
  • Sezonu jagoda uvek doživljavam kao divan poklon – jer puna je živih boja i slasti – ali nažalost previše previše kratka.
  • Proleće i ljubav na stolu: Recept za rustični tart sa jagodama i bademom
07:00 h
  • OVA pita sa seckanim korama i jogurtom je odlična i topla i hladna.
  • IDEALNA ZA DORUČAK, UŽINU, ILI PONETI NA POSAO: Pita sa seckanim korama i jogurtom
06:00 h
  • Da li i vas nervira da čekate da se kolač stegne?
  • Marko Vasiljević pokazao kako da napravite kolač za 15 minuta