Punjene paprike, Foto: Printscreen/tiktok/receptizasrecu Letnje punjene paprike savršene su za tople letnje dane, nadev ne uključuje meso, ali zahvaljujući slanini dobijaju savršenu notu ukusa.
Foto: Printscreen/TikTok/ kadprofakuva Ako volite pohovano belo meso, ali vam često ispadne suvo – ovaj trik će vam promeniti kulinarski život Pohovano belo meso, bez obzira da li su šnicle ili štapići, verovatno su jedno od najomiljenijih jela, koje možete da napravite kod kuće. Ukoliko volite da jedete piletinu, saznajte i koji je to jedan tajni sastojak za ukusnije i sočnije belo meso.
Ako vam se dešava da vam pirinač ispadne gnjecav, lepljiv ili bez teksture – niste jedini.
Potrebno je: 60 ml ulja, podeljeno 4 do 6 karabataka 1 kašičica mašavine suvih začina 1 veliki luk, iseckan 2 stabljike celera, iseckane 4 šargarepe, isečene na komade veličine zalogaja 2 čena belog luka, iseckana 240 g pečuraka, isečenih na komadiće 1 kocka pilećeg bujona 2 kašičice sušenog ruzmarina 60 g brašna 340 g mešanog smrznutog povrća 950 ml pilećeg bujona 240 g pavlake za kuvanje Kako biste napravili čorbu, prvo zagrejte 3 kašike ulja u loncu na srednjoj vatri.