Šta izbegavati, koliko vode piti, kako se rashladiti, za 150 minuta su objasnili kardiolog Goran Popović, Branka Mirković, nutricionistkinja i Ivan Ristić, istraživač meteorologije.
Slobodno vreme Ovako Kinezi gaje lubenice, tvrde da su tako slađe U Kini na lubenice stavljaju kamenje, tvrde da imaju savršen razlog za to - evo zašto (VIDEO) Na plodove lubenice postavlja se ravno kamenje radi zaštite.
Kako je istaknuto u saopštenju, u lеtnjеm pеriоdu trеbаlо bi unositi voće i povrće kao što su krаstаvаc, zеlеnа sаlаtа, pаrаdајz, tikvicе, lubеnicа, brеskvе, dok se u načinu pripreme hrane prednost daje kuvanju, grilovanju i pečenju.
U eri kada potrošači širom sveta sve češće biraju namirnice koje su istovremeno hranljive, ekološki održive i povezane sa lokalnim zajednicama, fonio, drevna žitarica poreklom iz Zapadne Afrike, postaje glavna zvezda.