Predsatvljamo vam recept za savršeno sočno pečeno jelo sa mlevenim mesom, obogaćeno ukusnim dodacima i slojem neodoljivog kačkavalja.
Toliko je bogata različitim sastojcima i mesom, da će vam biti dovoljna i za ručak, ukoliko niste baš mnogo gladni.
Potrebno je: 500 g kora za pitu 500 g mlevenog junećeg mesa 1 veća glavica crnog luka 2 jajeta 100 ml mleka 50 ml ulja 1/2 kesice praška za pecivo po želji soli po želji bibera Rernu zagrejte na 220 stepeni.
Potrebno je: 300 g brašna 150 g maslaca 3 kašike mleka 1/2 kesice praška za pecivo 1 kašičica soli Za nadev: 500 g spanaća 1 glavica crnog luka 1,5 dl mleka 100 g kačkavalja 150 g sitnog sira 20 g maslaca 1 kašika brašna Prosejte brašno, pa u njega stavite so, prašak za pecivo, mleko i iseckan maslac.